«سيامک آرينفر» هدف از اجراي اين طرح را ايجاد تنوع غذايي در هتل لاله تهران خواند و بيان کرد: اين طرح با هدف ايجاد تنوع در بخش مديريت غذا و نوشيدني، ارتقاي سطح تغذيهاي ميهمانان و کارکنان و افزايش رضايتمندي آنها انجام ميشود.
وي همچنين از ايجاد اتاقهاي سيگار ممنوع در هر طبقه از هتل لاله تهران خبر داد و گفت: اقدام ديگر هتل لاله تهران در راستاي افزايش سطح سلامتي ميهمانان اين هتل، ايجاد اتاقهاي سيگار ممنوع در هر طبقه است که نه تنها در اين اتاقها سيگار کشيدن ممنوع است بلکه در و پنجرههاي آن به گونهاي تعبيه شده که هيچگونه دودي وارد اين اتاقها نشود.
به گفته رئيس هتل لاله تهران ، فردا (چهارشنبه) نيز پايگاه سيار انتقال خون ايران از ميهمانان و کارکنان اين هتل خونگيري ميکند.
/120
انتهای پیام/